Η Δ/νση Αξιολόγησης και Εγκρίσεων του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) δημοσίευσε το παρακάτω εγχειρίδιο κανόνων εμπορίας και επισήμανσης ελαιολάδου, απευθυνόμενο σε όλους τους ενδιαφερόμενους, παραγωγούς, καταναλωτές και υπαλλήλους των ελεγκτικών υπηρεσιών.
Τα θέματα που πραγματεύεται είναι:
- Νομοθεσία & Ορισμοί
- Κατηγορίες Ελαιολάδων & Πυρηνελαίων
- Χαρακτηριστικά Ελαιολάδου
- Συσκευασία & Επισήμανση Ελαιολάδων