Isolution

26 - 05 - 2015

Έρευνα για τις Αντιλήψεις των Καταναλωτών για την Τεχνολογία Τροφίμων, (IFIC) 2014

biotech_foodΠαρά τις δημόσιες αντιπαραθέσεις στην Αμερική σχετικά με την υποχρεωτική επισήμανση των τροφίμων που παράγονται μέσω της βιοτεχνολογίας, μια σημαντική πλειονότητα των καταναλωτών υποστηρίζει την τρέχουσα πολιτική της Αμερικάνικης Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την επισήμανση των τροφίμων που παράγονται με τη χρήση της βιοτεχνολογίας, σύμφωνα με την Έρευνα του Διεθνούς Συμβουλίου Πληροφόρησης για τα Τρόφιμα (IFIC), που πραγματοποιήθηκε το 2014, “Οι Αντιλήψεις των Καταναλωτών για την Τεχνολογία Τροφίμων”.

Πολλοί καταναλωτές, επίσης, αναφέρουν ότι είναι πιθανό να αγοράσουν τα τρόφιμα που παράγονται μέσω της βιοτεχνολογίας για ορισμένα οφέλη, όπως είναι η θρέψη. Η Έρευνα έχει δείξει επανειλημμένως για περισσότερα από 16 χρόνια, πως οι περισσότεροι Αμερικανοί, όταν έχουν επίγνωση των αγρονομικών οφελών και των οφελών στην υγεία από τη βιοτεχνολογία τροφίμων, είναι δεκτικοί, υποδεικνύοντας ότι οι ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία είναι σημαντικές για την προώθηση συνειδητών επιλογών στα τρόφιμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έρευνα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.