Η παρούσα μελέτη εκπονήθηκε από το Business & Innovation Center of Attika (BIC) ή Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Αττικής (https://www.bicofattika.gr/default.aspx?) μετά από ανάθεση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας (https://www.acsmi.gr/) στο πλαίσιο του προγράμματος – πλαισίου της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων & Βιομηχανίας της Ε.Ε. «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (CIP) 2007-2013, με στόχο την παροχή βοήθειας στις μεταποιητικές επιχειρήσεις του κλάδου και ειδικότερα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με την παραγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση ελαιολάδου.
Επιπρόσθετα στο Παράρτημα ΙΙ της παρούσας μελέτης παρατίθεται συνοπτική αναφορά για τις βρώσιμες ελιές.
[button link=”https://isolution.gr/wp-content/uploads/2013/02/Μελέτη-ελαιολάδου-BIC.pdf”]Διαβάστε εδώ τη Μελέτη ελαιολάδου BIC[/button]