Στο συγκεκριμένο εγχειρίδιο αναγράφονται πληροφορίες για στελέχη και εθελοντές Υπηρεσιών και Οργανώσεων που εμπλέκονται στη διαχείριση και διανομή τροφίμων σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών και καταστροφών.
Στα πλαίσια πιθανής συμμετοχής μας σε διοργάνωση γευμάτων για οποιαδήποτε εκδήλωση θα πρέπει να έχουμε πάντα στο νου μας την ευθύνη που φέρουμε ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των τροφίμων και την υγεία αυτών που θα τα καταναλώσουν.
Το Εγχειρίδιο περιέχει βασικούς ορισμούς, αρχές υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, οδηγό ασφάλειας τροφίμων σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών, όπως οδηγό για δραστηριότητες μαζικής σίτισης και διάθεση τροφίμων στο γενικό πληθυσμό.
Για να διαβάσετε το Εγχειρίδιο πατήστε εδώ.
[Πηγή: ΕΦΕΤ]