Isolution

31 - 07 - 2014

Ενημέρωση σχετικά με το νέο Ενωσιακό και Εθνικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη χρήση πρόσθετων τροφίμων σε παρασκευάσματα κρέατος

Στις 5 Ιουνίου 2014 δημοσιεύθηκε ο σχετικός Κανονισμός αριθ. (ΕΕ) 601/2014 της Επιτροπής στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ L 166/11/05.06.2014) όσον αφορά στην τροποποίηση του Παραρτήματος II  του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1333/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου που αφορά στα πρόσθετα για χρήση σε τρόφιμα.

Ο συγκεκριμένος Κανονισμός τέθηκε σε εφαρμογή από τις 25 Ιουνίου 2014.

Διαβάστε τις κυριότερες αλλαγές που εντοπίζονται στον Κανονισμό: Ανακοίνωση Τύπου