Οι επιθεωρήσεις Β΄ μέρους πραγματοποιούνται από τους πελάτες, προς τους προμηθευτές τους. Μια επιθεώρηση δευτέρου μέρους, συνήθως υλοποιείται έναντι των απαιτήσεων ενός ήδη υπάρχοντος συμβολαίου με τον προμηθευτή ή με σκοπό να αξιολογηθεί η δυνατότητα σύναψης σύμβασης με ένα εν δυνάμει προμηθευτή.
Ο έλεγχος ενός προμηθευτή και γενικότερα της εφοδιαστικής αλυσίδας¸ είναι απαραίτητος γιατί βοηθά την εταιρεία σε θέματα συμμόρφωσης του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προμηθεύεται και διασφαλίζει ότι το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία καλύπτει τις απαιτήσεις που έχει θέσει.
Είναι, προς όφελος της εταιρείας να συνεργαστεί με εξωτερικούς συνεργάτες ειδικευμένους στο αντικείμενο, διότι έτσι βελτιστοποιεί το τελικό αποτέλεσμα με πολύ χαμηλότερο τελικό κόστος.
Με την παρακολούθηση και τον έλεγχο των προμηθευτών, η εταιρεία εξασφαλίζει ότι τα κριτήρια ποιότητας ικανοποιούνται και εξασφαλίζονται καθώς οι προμηθευτές της οφείλουν να καλύπτουν και να βελτιώνουν συνεχώς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ή της υπηρεσία που έχουν συμβατικά καθοριστεί.
ISOLUTION representatives with extensive experience in food production, standardization and processing undertake second-party audits with the aim of providing a competitive advantage to collaborating businesses.
In collaboration with other specialized scientists, we offer mandatory food label declaration writing services.
Food labeling is a key point in informing consumers and their purchase decision-making.
Food labeling aims at ensuring that consumers are provided with all information relating to the contents and the composition of the relevant products, in order to protect their health and interests.
As long as food labeling is appropriately tailored to statutory requirements, it has very important benefits, including:
Διατροφική κρίση είναι η κατάσταση η οποία απειλεί την ανθρώπινη υγεία εξαιτίας της παρουσίας κινδύνων στα τρόφιμα.
Είναι σημαντικό για τους υπεύθυνους επιχειρήσεων τροφίμων να εφαρμόζουν συστήματα και διαδικασίες με τις οποίες ελαχιστοποιούν την πιθανότητα διάθεσης επισφαλών ή ακατάλληλων τροφίμων στην αγορά, προκειμένου να ανταποκριθούν στις νομικές τους υποχρεώσεις και να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους απέναντι στους καταναλωτές.
Η πιθανότητα να φθάσουν στους καταναλωτές επικίνδυνα τρόφιμα ελαχιστοποιείται εάν έχει ήδη αναπτυχθεί και εφαρμοστεί ένα Σχέδιο Διαχείρισης Διατροφικών Περιστατικών ή Κρίσεων και αποτελεσματικές διαδικασίες απόσυρσης.
Our business provides crisis management consulting services which aim at minimizing business risk, and more importantly, protect the consumer by:
Organizing crisis event management procedures.
Providing training in implementing crisis management procedures.